[google5341dc5605ff7ecd.html]

Vitaal Zwangerschapsyoga

Zorg je goed voor jezelf? Dat is een vraag die je waarschijnlijk regelmatig krijgt nu je zwanger bent. Een goede vraag, want zwanger zijn is tijdelijk en bijzonder. Een tijd die je bewust wilt beleven.

Bewust zwanger zijn

Vooral tijdens de zwangerschap is het belangrijk om je bewust te zijn van het hier en nu. Luister goed naar de signalen die jouw lichaam geeft. Bewust zwanger zijn kun je leren met Vitaal Zwangerschapsyoga. Tijdens de lessen werken we met deugden. Je zult ervaren dat je betrokken, verdraagzaam en zelfverzekerd het moederschap aangaat.

Ontspannen zwanger zijn

Het leven gaat gewoon door als je zwanger bent. De weken gaan aan je voorbij en als je niet uitkijkt, ben je al bevallen zonder dat je bewust en ontspannen van je zwangerschap hebt kunnen genieten. Hoe kun je in de hectiek van je dagen toch ontspannen zwanger zijn? Kom naar Vitaal Zwangerschapsyoga en ik leer het je!

Ademhalingsoefeningen

In de lessen Vitaal Zwangerschapsyoga geef ik veel aandacht aan ademhalingsoefeningen. De oefeningen zorgen ervoor dat je gemakkelijker ontspant. Als je ontspannen bent, kom je ook gemakkelijker in contact met je baby. Door de ademhalingsoefeningen bereid je jezelf en je kindje voor op de bevalling.

Zwangerschapsyoga is geen zwangerschapsgym

Zwangerschapsyoga is géén vervanging van zwangerschapsgym. Zwangerschapsgym geeft je alle informatie die je moet weten over bevallen. Vitaal Zwangerschapsyoga is erop gericht dat je lichaam én geest is voorbereid op de bevalling. Zo begin jij ontspannen aan jouw moederschap. Je zult merken dat je na de bevalling snel weer herstelt.

Milde vorm van yoga

Zwangerschapsyoga is een milde vorm van yoga. We houden rekening met jou en hoe jij je voelt. Dit doen we door ademhalingsoefeningen, bewust worden van je lichaamshouding en ontspanningstechnieken. Bijkomend voordeel is dat je door Vitaal Zwangerschapsyoga sneller herstelt na je zwangerschap.

Wanneer

Bel me vrijblijvend dan bespreken we de mogelijkheden, 06-29537346.

zwangerschapsyoga