[google5341dc5605ff7ecd.html]

Vitaal Yoga voor bijzondere kinderen

Je geeft je kinderen waarden en normen mee. De ongeschreven regels waarvan je wil dat je kinderen ze naleven. Gewoon omdat hun leven dan een stukje gemakkelijker zal zijn. De maatschappij is nu eenmaal prestatiegericht. Maar wat gebeurt er als jouw kind niet aan alle verwachtingen kan voldoen?

Bijzondere kinderen

Natuurlijk is ieder kind bijzonder. Maar de bijzondere kinderen die ik bedoel zijn de kinderen die niet kunnen voldoen aan het standaard verwachtingspatroon. Niet omdat ze dat niet willen maar omdat ze nu eenmaal wat extra aandacht of begeleiding nodig hebben. Kinderen met ADHD, Autisme of dyslexie. Maar ook hoogbegaafde kinderen of kinderen met faalangst. Bijzondere kinderen vinden zichzelf vaak niet zo bijzonder. Ik wil hen graag laten zien dat ze dat wel zijn!

Gedragsproblemen

Je zoon of dochter is onrustig. Er ontstaan op school gedragsproblemen en misschien heeft je zoon of dochter een rugzak toegewezen. Kinderyoga bevordert het zelfvertrouwen, de concentratie, het imuunsyteem én het is leuk! Gun je kind een momentje rust en plezier. Het moet al zoveel. Vitaal Yoga heeft zich gespecialiseerd in yoga met bijzondere kinderen.

Gezondheid

Of er nu wel of geen etiketjes op je kind is geplakt, grote kans dat er hoge eisen aan je kind worden gesteld. Ik wil kinderen leren hoe zij zich staande kunnen houden ook in lastige situaties. Yoga leert kinderen hoe ze hun gedachten kunnen ordenen. Door rust en controle over zichzelf te geven door middel van kinderyoga zullen kinderen ook meer rust en zelfverzekerdheid uitstralen.

Stress

Ik wil kinderen graag laten bloeien en groeien. In de lessen geven we veel aandacht aan luisteren naar elkaar en luisteren naar je lichaam. Stress is de oorzaak van de meeste ziektes. Bijzondere kinderen staan al vroeg bloot aan stress. Kinderyoga is naast leuk en leerzaam ook heel ontspannend.

Gericht op kwaliteiten

Bijzondere kinderen krijgen vaak te horen dat ze iets niet goed doen, of niet goed kunnen. Terwijl ieder kind kwaliteiten bezit. Ik wil de zielskwaliteiten terughalen. Ik wil kinderen meer zelfvertrouwen geven door ze te wijzen op hun kwaliteiten. Lees meer hierover op de pagina Deugdenyoga.

Plezier

Kinderyoga is een vrijetijdsbesteding en vooral gericht op het maken van plezier. Ik behandel de diverse Deugden met verschillende thema’s. Indianen, kermis of bijvoorbeeld circus. Ik leer ze spelenderwijs de wereld van yoga ontdekken. Gun uw kind de rust en ontspanning.
Voor een gezond en stabiel leven start je met yoga!

Resultaat

Lessen

Bel me vrijblijvend dan bespreken we de mogelijkheden, 06-29537346.

 

bijzondere kinderen