[google5341dc5605ff7ecd.html]

yoga 55+
Vitaal 55+ Yoga

Yoga is bewust bewegen en het toepassen van ademhalingsoefeningen. Als je een bepaalde leeftijd hebt bereikt merk je dat je lichaam stram wordt en dat je moeilijker herstelt na een inspanning. Yoga helpt niet alleen om het lichaam soepel te houden maar ook om weer beter contact te maken met jezelf.

Lichaamshouding

Een goede lichaamshouding is belangrijk om klachten te voorkomen. Vitaal 55+ Yoga geeft extra aandacht aan lichaamshouding. Je hoeft je geen zorgen te maken als je bewegingsvrijheid beperkt is. De yogalessen zijn erop gericht dat elke beweging op verschillende niveaus kan worden toegepast.

Dicht bij jezelf

Je leeftijd geeft je een voorsprong. In de loop der tijd ben je mentaal gegroeid. We gaan werken met deugden die passen bij de fase waarin je nu zit. Je weet dat het belangrijk is voor je geluk en je gezondheid om lichaam en geest met elkaar te verbinden. Nu er een nieuwe fase in je leven aanbreekt krijg je meer tijd om dicht bij jezelf te komen. Door middel van meditaties en ademhalingsoefeningen maak je opnieuw kennis met jezelf.

Ademhalingsoefeningen

Een goede ademhaling is belangrijk voor je gezondheid. De doorstroming van energiebanen bevordert door ademhalingsoefeningen. Daardoor voel je je fitter. Een goede ademhaling zorgt ook voor ontspanning. Ontspanning is nodig om het lichaam te laten genezen. Bovendien is het gewoon een prettige ervaring.

Krijg je wat meer tijd voor jezelf en wil je opnieuw contact maken met jezelf? Meld je dan vandaag nog aan.

Waar

Bolder 1
Katwijk aan Zee

Bel me vrijblijvend dan bespreken we de mogelijkheden, 06-29537346.

Kosten

Met een strippenkaart koste een les 9 euro een losse les kost 10 euro.