[google5341dc5605ff7ecd.html]

Vitaal Fitnessyoga

Je houdt ervan om lekker te trainen in de fitnessruimte of om afgemat te worden door een personal trainer. Je bent in vorm en je let op je voeding. Als je bewust bent van je lichaam, weet je dat je lichaam en geest naast inspanning ook ontspanning nodig heeft. Vitaal Fitnessyoga is de perfecte verbinding tussen inspanning en ontspanning.

Anders Trainen

Tijdens de Vitaal Fitnessyoga train je anders dan tijdens een fitnesstraining en/of krachttraining. Tijdens Fitnessyoga train je vooral de lange spieren en werk je aan je balans en aan je lenigheid. Onderzoeken wijzen steeds vaker uit dat yoga een toegevoegde waarde voor sporters. Steeds meer topsporters beoefenen yoga omdat ze ontdekken dat ze door het trainen van andere spieren een betere balans hebben waardoor prestaties verbeteren.

Afvalstoffen afvoeren

Tijdens Fitnessyoga letten we ook op de ademhaling. Een goede ademhaling zorgt ervoor dat de zuurstof beter verdeeld wordt over de spieren. Een betere verdeling zorgt voor minder blessures en zorgt ervoor dat afvalstoffen goed worden afgevoerd. Hierdoor ga jij je nog fitter voelen.

Wanneer

Neem contact met mij op als je meer wilt weten, 06-29537346.

Kosten

Strippenkaart per uur 9 euro, losse les 10 euro.