[google5341dc5605ff7ecd.html]

Over Vitaal Deugdenyoga

We willen allemaal gezond blijven. Pas wanneer we niet meer gezond zijn zien we de werkelijke waarde van gezond zijn in. Yoga bevordert de lichamelijke en geestelijke gezondheid.

Vitaal Deugdenyoga

Ik kwam in aanraking met Deugdenyoga en raakte ervan overtuigd dat ik daarmee veel mensen kon helpen. Ik ben me daarom gaan kwalificeren als docent. Nu ben ik ervan overtuigd dat yoga een geweldige manier is om stress de baas te worden. Je wordt door Deugdenyoga mentaal en fysiek sterker. Dat is de basis van gezond leven.

Bijzonder aandacht voor kinderen

Ik voel een bijzondere band met kinderen. Kinderen zijn kwetsbaar en staan bloot aan veel invloeden van buitenaf. Veel kinderen voelen een druk van buitenaf en een onrust in hun hoofd. Dit kan niet alleen problemen geven voor het kind zelf maar ook voor de omgeving.

Daardoor komen veel kinderen terecht in een hulpverleningstraject terwijl dat in mijn ogen niet altijd nodig is. Maar ook als het wel nodig is kan yoga een prima ondersteuning zijn om de hulpverlening ook te laten slagen. Ik wil kinderen helpen door hen zekerder te laten voelen en meer rust in hun hoofd te creëren. Ik wil deze kinderen graag helpen door ze te laten groeien en bloeien.

foto 1

Gezond leven

Doordat ik zelf erg ziek ben geweest ben ik mij heel bewust van de waarde van gezondheid. Voor mij werkte aangepaste voeding om mijn fysieke gezondheid weer terug te krijgen. Yoga heeft me geholpen om sterker in mijn schoenen te staan zodat ik beslissingen durfde te nemen die ik nooit genomen zou hebben toen ik me zwak voelde. Ik kreeg weer controle over mijn leven. Dat gun ik iedereen! Daarom is mijn motto; Gezond leven doe je zelf!

Klaar voor de start?

Wil jij ook de keuze maken voor een gezond leven? Start met een praktische Mindfulness les om je meer bewust te maken van het hier en nu. Yoga bevordert de bewustwording van je lichaam en geeft rust aan je gedachten. Ook gezonde voeding bevordert je gezondheid. Wil je weten wat voor jou werkt? Ben je klaar voor de start? Bel me!
Gezond leven doe je zelf!