[google5341dc5605ff7ecd.html]

Vitaal Yoga voor volwassenen

 

Yoga is een ontspannende manier van bewegen. Het vermindert of voorkomt stress. Stress is de grootste oorzaak van veel ziektes. Door verschillende houdingen aan te nemen, verschillende ademhalingstechnieken en meditatietechnieken toe te passen werk je aan je balans en concentratie.
Je wordt niet alleen fysiek sterker maar ook mentaal voel je meer kracht. Yoga is geschikt voor alle leeftijden en voor zowel voor mannen als vrouwen. Een prima middel om je gezondheid te optimaliseren.

Deugdenyoga

Vitaal werkt met Deugdenyoga. Deugdenyoga is ontstaan vanuit het Internationale Project van de Canadese psychologe Linda Kavelin Popov. Het Deugdenproject biedt een methode voor het opvoeden van kinderen, maar stimuleert ook volwassenen om zelf in hun kracht te komen. Het is door de VN uitgekozen als het beste opvoedprogramma ooit, geschikt voor alle culturen en levensovertuigingen.

Inspiratie

Deugden inspireren jong en oud om verantwoordelijkheid te nemen voor verandering en een om een positieve levenshouding te ontwikkelen. Gebruik je talenten om bij te dragen aan de samenleving door negatief gedrag te vervangen door Deugden.
Ik geef praktische tips die je in je dagelijkse leven gemakkelijk kunt toepassen.

Resultaat

Meedoen

Reserveer een gratis proefles en doe mee. Ervaar zelf wat yoga met je gaat doen.

Bel me vrijblijvend dan bespreken we de mogelijkheden, 06-29537346.

 

 

Deugdenyoga volwassenen