[google5341dc5605ff7ecd.html]

vitaaltrainer

Bij een gezonde levensstijl hoort ook gezond bewegen. Bewegen is gezond, dat horen we al ons hele leven. Voor de één is dat elke dag een wandeling in de natuur en voor de ander is dat twee keer per week een intensieve-bootcamp-training. Gezond bewegen doe je in combinatie met gezonde voeding en passend bij je motivatie en lichaam.

Vitaal Trainer

Ik werk graag samen met Vitaal Trainer, Marco Roerade. Marco heeft een passie voor sport en begeleid je om je doelen op sportgebied te halen. Door zijn veelzijdigheid kan hij training geven op elk niveau. Vitaal Trainer en Vitaal Deugdenyoga delen samen een ruimte. Samen kunnen we je op alle gebieden begeleiden om gezond te leven.
Ben je geïnteresseerd in vechtsport, bootcamp of persoonlijke begeleiding bij sport? Kijk dan eens op de website van Vitaaltrainer.nl

Voeding en topsport

Om topprestaties te leveren is een goede afstemming van je voeding en je trainingsschema van groot belang. Dit is voor elke sport weer anders. Wil jij weten wat en wanneer je moet eten om de maximale prestatie te halen? Neem dan contact met me op. Het voedingsadvies van Vitaal is afgestemd op je voorkeuren en je hersteltijd. Deze intensieve samenwerking wil ik graag met je aangaan.

Voeding en trainen

Voedingsadvies bij sport is bij elk trainingsschema en voor elke persoon anders. Het voedingsadvies wordt afgestemd op de intensiteit van je trainingen, de tijden van sporten en je gewicht. Neem contact met me op om jouw schema te bespreken. Ik help je graag je doelen te bereiken.

 

Zie ook Vitaal Deugdenyoga voor gezond bewegen.

 

vitaal trainer